Nemzetközi fuvarozás

A vevői igények alakulása szerint cégünk az érzékeny, hűtést/mélyhűtést igénylő fagyos áruk, esetenként gyorsan romlandó küldemények szállítására specializálódott. Így jelen pillanatban 22,5 tonnáig terhelhető, válaszfallal bővített speciális hűtős pótkocsikkal állunk partnereink rendelkezésére, melyek az adott áru/rakomány jellegétől függően, hűtő aggregáttal -25°C és + 25°C közötti hőmérsékleten tartva képesek az árut célba juttatni. Továbbá annak érdekében, hogy partnereink számára az árura vonatkozó teljes körű biztonságot és információt tudjuk szolgáltatni, csak szabvány szerinti hőmérséklet regisztrálókkal ellátott hűtőberendezéseket alkalmazunk, amely szállítás közben is szabályos időközönként méri a raktér hőmérsékletét és a mért értékeket rögzíti.
Főbb szállítási területek: Magyarország, Franciaország, Ausztria, Németország. De az Európai Unió bármely területére vállalunk feladatokat.

Nemzetközi fuvarfeladatok lebonyolítását főként saját fuvareszközzel végezzük, de Partnereink igénye szerint alkalmanként spedíciós szolgáltatást is nyújtunk. Ha a vállalt fuvarfeladatra nincs lehetőségünk saját szerelvényt biztosítani, alvállalkozó segítségével bonyolítjuk le eseti megbízások keretén belül. Minden esetben csak megbízható, és leinformálható alvállalkozóval lépünk kapcsolatba, annak érdekében, hogy Ügyfelünk elégedettségét szem előtt tartva, áruja teljes biztonságban célba érjen.
new.